Koffein Éjszakája

2016 január 29-31. között igazi multikulturális örömünnepet tartanak Budapest szerte a koffeintartalmú italok és ételek szerelmeseinek. Az egész hétvégés városi események az ínyenceknek, az egyszerű ízek kedvelőinek és minden koffein rajongónak szólnak, teljesen kortalanul.

koffeinéjszakája

A tucatnyi vendéglátó egység, kávézó, teázó a Koffein Hétvégéjének apropójából minden vendégének százalékos kedvezményt nyújt a koffein tartalmú italokra, így biztosítván a hosszú ébrenlétet. Az egészen január 28-ig bővülő lista a www.koffeinfesztival.hu oldalon megtalálható.

Koffein Labirintus

Aki már kellőképpen feltankolt és megalapozta hangulatát kedvenc kávézójában, az felfrissülve ellátogathat a legizgalmasabb helyszínre a centralizált vénaként, és egyben Koffein Labirintussá avanzsáló Nyugati-téren található rendezvényközpontba.

A 3000nm2-es patinás épület, a volt Szikra-mozi helyén üzemelő PRLMNT arra hivatott, hogy közel három teljes napon át mindent megmutasson, amit csak érdemes tudni a termékek bármelyikéről.

A Koffein Labirintuson belül tucatnyi további helyszínt fedezhetnek majd fel a kedves látogatók.  A szervezők elmondásuk szerint egy olyan varázslatos világot álmodtak meg, amelyben minden egyes momentumnak jelentése és története van. Így lépünk majd izgalommal a Tea Szentélybe, ahol is a Föld minden égtájáról érkező teakülönlegességek mellett bemutatjuk a legegyszerűbb ízeket is, és nem feledkezünk meg egyetlen olyan termékről sem, amely ezen csodálatos itallal kapcsolatos.

A kávérajongók nagy örömére a Speciality Kávésarokban olyan kiállítók termékeit mutatjuk be, amelyek ezen babszemeket nemcsak hivatásuknak, hanem egyben szerelmüknek és életüknek is tekintenek. Nem maradhatnak el természetesen a kisebb kiállítók mellett a kávézóláncok, ill. forgalmazók jelenléte sem, így többek között a Perté vagy a Bravos is helyet foglal a Labirintusban. Ezen széles témakör persze olyan izgalmakat is tartogat, mint a kávéból készült ételek, vagy éppen az alkohollal megbolondított műremekek.

Útközben ne lepődjünk meg, ha a Kávé Sétányt elhagyván a hirtelen izgalomra való tekintettel egy Relax Terembe kerülünk, ahol újabb erőt gyűjthetünk a folytatáshoz egy jó masszázs vagy kellemes illatok és a kényelem bűvöletében. Akinek pedig kedve van, ellátogathat a Szivar Teraszra, vagy éppen teljesen feltöltheti energiakészleteit a HELL Energy Bar-ban. Szem és száj nem marad szárazon az Eszem-Iszom Pult széles kézműves remekei között bandukolva.

Visszakanyarodván a Kávé Kanyarhoz egyre közelebb kerülünk a Nagyszínpadhoz, amely három napon át biztosítja a szórakoztatást. Előadások, koncertek, szakmai hozzászólások, gyermek és családi programok, termékbemutatók és kóstolások, ill. töménytelen kultúra, amennyit csak elbírtok.

Programkínálat

Sokáig leszünk ébren a Kávészünet zenekarral pénteken, és valószínűleg a másnapi Baggosy Brothers Company is hozzátesz a tökéletes éberséghez. A szombat éjszakába is nyúlik, hiszen 23:00-tól külföldi sztár lemezlovasok és hazai művészek prezentálásában hajnalig tartó őrület veszi kezdetét a hivatalos after party keretén belül. Fellépők: Lexicon Avenue aka Echoman, Dale Middleton, Kühl, Rich.

Napközben sem kevésbé színes a program, hiszen kora délutántól késő estig jazz művészek, lemezlovasok, koncertek kerülnek megrendezésre a PRLMNT nagytermében.

Ezen művészek egy része a szervezők által indított Álmodj ébren velünk! kampány keretén belül lépnek fel, és külön, a Tárlatteremben bemutatják a Rajz és fotópályázat legjobb alkotásait is.

Tematikus programok

Ha már kellőképpen ellazultál, nyugodtan beállhatsz a közismert személyiségekkel felálló Scrabble csapat játékosai közé, akik megállás nélkül, igazi, hamisítatlan koffeines nyereményekért pakolgatják egymás mögé majd a betűket.

Érdekesség még, hogy bevezetünk a kávépörkölés rejtelmeibe, kotyogunk, Gál Miklós barista előadását hallgathatjuk, étel- és falfestésben vehetünk részt koffein témakörben, trüffelt készíthetünk, és válogathatunk a legpazarabb édességek között.

Édesség

A Gombóc Artút Csokigaléria utolsó helyszínként az édesszájúaknak kínál több órás izgalmas gasztroélményt, hiszen tucatnyi kiállító nyalánkságai között szemezgethetünk.

Jegyek már kaphatóak, azokat az alábbi linken tudjátok megvásárolni 1000 Ft és 2000 Ft közötti árakon: Jegyvásárlás

Nyereményjáték

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com